Loading...
Wat wij voor U doen 2017-01-13T11:57:35+00:00

website12

B2B-bijeenkomsten

De OFS organiseert regelmatig B2B-bijeenkomsten, waarbij de leden elkaar op informele wijze treffen onder het genot van een hapje en een drankje. Regelmatige worden op deze bijeenkomsten presentaties gehouden door leden of door speciaal daartoe uitgenodigde gasten. Onze bijeenkomsten vinden bijna altijd de eerste maandag van de maand plaats. Via onze agenda kunt u zien waar we elkaar dit keer zullen treffen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze agenda en onderwerpen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

website6

Bedrijfsbezoeken

Het is altijd boeiend een kijkje te nemen achter de schermen van bedrijven en instellingen. OFS-leden krijgen hiertoe regelmatig de gelegenheid.

ondernemersprijs

OFS Ondernemersprijs

Ed Nobel wint OFS Ondernemersprijs Spijkenisse 2014/2015

Tijdens de nieuwjaarsreceptie heeft ondernemer Ed Nobel de OFS Ondernemersprijs gewonnen. Hij mag zich de komende twee jaar de trotse winnaar van de Ondernemersprijs Spijkenisse noemen.

Onder toeziend oog van notaris Wim Strijk werden maandagavond de stemmen geteld. Walter Kriek had de eer het aanwezige publiek te vertellen wie van de drie finalisten de hoogst haalbare winst in deze strijd had behaald: Ed Nobel van Ed Nobel Goud- en Zilver Atelier.

Overige genomineerden
Ed Nobel laat naast de finalisten Jeroen van Roon van Van Roon en Zoon Haarden en Kachels en Tristan Grootenboer van Studio New Media ook genomineerden Martin van Assendelft van Mpoint Life Style Center en Patricia Schaay van Excellent Uitzendbureau achter zich.

De finalisten mochten zich  door middel van een video promoten. Uiteindelijk wist Ed Nobel de meeste stemmers te overtuigen. Onder andere zijn ‘Atelier van de toekomst’ overtuigde velen ervan dat juist hij zich Ondernemer van de Toekomst mag noemen. De glazen OFS trofee zal de komende twee jaar in dit atelier dan ook een ereplaats krijgen.

Het team achter Ed Nobel
Ed Nobel had de winst niet verwacht: ‘Ik gunde het mijn medekandidaten Tristan en Jeroen net zo veel’. Uiteraard is de Spijkenisser ondernemer maar wat trots op de behaalde overwinning: ‘Het is niet alleen winst voor mij, maar vooral voor het team. We hebben de afgelopen tijd zo hard gewerkt om alles met oog op de toekomst te veranderen. Ons Atelier van de Toekomst is een prestatie van het team met het enthousiasme van de toekomst.’

Echte verliezers kent deze wedstrijd niet. Zowel Jeroen als Tristan vonden het een eer genomineerd te worden. Een nominatie laat zien dat je voor de titel ‘Ondernemer van de Toekomst’ in aanmerking komt. Iets wat menig ondernemer graag over zichzelf zou willen horen.

Website ledenkaart

De leden van de OFS presenteren zich op deze website met een ledenkaart waarop de bedrijfsgegevens en een korte toelichting op de activiteiten vanuit een dynamische database worden getoond.

Actuele ontwikkelingen

Voorts attendeert de OFS haar leden op de nieuwste ontwikkelingen, die voor het bedrijfsleven van belang zijn. Zaken als arbo-zorg, wetgeving, bedrijfsbeveiliging, enz. komen dan bijvoorbeeld aan bod.

Zakelijke contacten

De OFS biedt haar leden de mogelijkheid om op informele wijze in contact te komen met andere ondernemers in Spijkenisse. Een mooie gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en/of zaken te doen.

Nieuwsbrief

In de maandelijkse nieuwsbrief is actuele informatie opgenomen over bijvoorbeeld soos-bijeenkomsten en ander recent nieuws vanuit de OFS.

Collectieve belangenbehartiging.

De Ondernemers Federatie Spijkenisse (OFS) is in 1987 opgericht met als doelstelling de collectieve belangen te behartigen van het bedrijfsleven in Spijkenisse.

De OFS onderhoudt daarom regelmatig contact met het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Spijkenisse en andere relevante organisaties, zoals de SPBS, Kamer van Koophandel Rotterdam, werkgeversorganisaties en het MKB Nederland. Ook is de OFS deelnemer in het MKB Platform Spijkenisse, om op die manier goed geïnformeerd te zijn over de plaatselijke ontwikkelingen. Tenslotte is er regelmatig overleg met de Stichting Promotie Spijkenisse en andere ondernemers- verenigingen in de regio.

Naast collectieve belangenbehartiging organiseert de OFS uiteenlopende activiteiten.

Ledenvergadering

Eenmaal per jaar wordt de algemene ledenvergadering gehouden. Onderwerpen als het jaarverslag en de benoeming van bestuurs- en commissieleden zijn dan aan de orde. Evenals voorstellen van het bestuur en de leden.

Sponsoring

Jaarlijks sponsort de OFS diverse goede doelen, die bijvoorbeeld in de culturele, educatieve of wetenschappelijke sfeer liggen en ten goede komen aan de gemeenschap van Spijkenisse.