Leden aangesloten bij de Ondernemers Federatie Spijkenisse
Zijn de gegevens op je ledenkaart niet meer up-to-date? Geef de wijzigingen snel door via info@ofs-spijkenisse.nl zodat wij dit snel kunnen aanpassen!
Deze lijst is bijgewerkt tot november 2016

Grado graveertechniek B.V.

Werk Pascalweg 8 A SPIJKENISSE 3208 KL Telefoon werk: 0181-644805Website: http://www.grado.nl/
Foto van Grado graveertechniek B.V.

Biografische informatie

echnisch en Industrieel Graveerwerk

Grado Graveertechniek bestaat al sinds 1981 en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste industriële graveerbedrijven in de regio Botlek en Europoort. Middels een modern machinepark en een enthousiast team kunnen wij zorgvuldig en snel het gewenste graveerwerk leveren door heel Nederland. Niet alleen de kwaliteit is belangrijk maar ook de snelheid is voor Grado vanzelfsprekend. Via deze site willen wij u een indruk geven van onze werkzaamheden. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen

Full Color Printwerk

Sinds enige tijd heeft Grado zich ook toegelegd op groot formaat full color printwerk. De toepassingen hiervoor zijn legio en ook op vele soorten materialen voor zowel binnen- als buitengebruik. Voor winkels en bedrijven kunnen we elke vorm van reclame-uiting leveren zoals posters, banners, reclameborden, presentatiematerialen etc. Maar ook voor de industrie kunnen we op elk formaat borden en stickers fabriceren t.b.v. bewegwijzering, pictogrammen, informatieborden etc.

Categorieën: ofs leden, Productiebedrijf
Het lidmaatschap bedraagt (per kalenderjaar) € 275,-

Startende ondernemers betalen in het jaar van oprichting € 60 -, het tweede jaar € 137,50.
Een tweede lidmaatschap per bedrijf bedraagt € 137,50.
Bedrijven die niet in Spijkenisse zijn worden donateur (* mits toelating door bestuur) en hebben geen stemrecht op de Algemene Ledenvergadering.

Lidmaatschap en donateurschap worden aangegaan per kalenderjaar en stilzwijgend verlengd. Indien men tijdens het verenigingsjaar het lidmaatschap aangaat, wordt contributie geheven naar rato van het aantal nog lopende kwartalen plus € 22,50 inschrijfgeld.

Opzeggingen alleen schriftelijk aan het secretriaat uiterlijk één maand voorafgaand aan het volgende kalenderjaar.

OFS Inschrijfformulier | PDF klik hier
Nadat je deze hebt ingevuld, kun je deze naar ons toesturen via info@ofs-spijkenisse.nl

Klik hier om je aan te melden bij de OFS.
Je gegevens worden gecontroleerd en vervolgens ontvang je je login-gegevens zodat je de informatie kunt aanpassen.