Leden aangesloten bij de Ondernemers Federatie Spijkenisse
Zijn de gegevens op je ledenkaart niet meer up-to-date? Geef de wijzigingen snel door via info@ofs-spijkenisse.nl zodat wij dit snel kunnen aanpassen!
Deze lijst is bijgewerkt tot november 2016

Barendregt Kistenfabriek

Werk Wattweg 30 SPIJKENISSE 3208 KH Telefoon werk: 0181-612831Website: http://barendregt-kistenfabriek.nl
Foto van Barendregt Kistenfabriek

Biografische informatie

Vanaf 1964 staat Barendregt’s Kistenfabriek uit Spijkenisse garant voor kisten van topkwaliteit. Geen standaard kisten, maar kisten op maat. Puur geproduceerd en toegespitst op het product dat in die kist vervoerd dient te worden. Om transport van producten zo probleemloos mogelijk te laten verlopen, dient de verpakking optimaal te zijn. En dat is waar wij voor staan. Industriële verpakkingen en met name houten kisten produceren die zo zijn uitgevoerd, dat de producten die in die kisten verpakt worden probleemloos het vervoer van A naar B ondergaan, waar ook ter wereld.
Omdat uw klant vaak niet te lang kan wachten op uw product, is een snelle levering bij ons een standaard. Mocht het niet mogelijk zijn een gehele bestelling in één keer af te nemen, dan kunnen wij deze altijd in voorraad houden. Kortom, flexibiliteit is wat u van ons kunt verwachten.
Industriële verpakkingenAl onze industriële verpakkingen kunnen naar elk gewenst land geëxporteerd worden. Dit omdat onze volledige voorraad hout aan de ISPM15-norm voldoet. Elk door ons geproduceerde kist voldoet dan ook aan deze eis. Om dit alles te kunnen controleren zijn wij aangesloten bij de Stichting Markeren Houten Verpakkingen.
Categorieën: ofs leden, Productiebedrijf
Het lidmaatschap bedraagt (per kalenderjaar) € 275,-

Startende ondernemers betalen in het jaar van oprichting € 60 -, het tweede jaar € 137,50.
Een tweede lidmaatschap per bedrijf bedraagt € 137,50.
Bedrijven die niet in Spijkenisse zijn worden donateur (* mits toelating door bestuur) en hebben geen stemrecht op de Algemene Ledenvergadering.

Lidmaatschap en donateurschap worden aangegaan per kalenderjaar en stilzwijgend verlengd. Indien men tijdens het verenigingsjaar het lidmaatschap aangaat, wordt contributie geheven naar rato van het aantal nog lopende kwartalen plus € 22,50 inschrijfgeld.

Opzeggingen alleen schriftelijk aan het secretriaat uiterlijk één maand voorafgaand aan het volgende kalenderjaar.

OFS Inschrijfformulier | PDF klik hier
Nadat je deze hebt ingevuld, kun je deze naar ons toesturen via info@ofs-spijkenisse.nl

Klik hier om je aan te melden bij de OFS.
Je gegevens worden gecontroleerd en vervolgens ontvang je je login-gegevens zodat je de informatie kunt aanpassen.